Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτης, Τω Αγνώστω Αλλάχ! Το Παρεξηγημένο και Άγνωστο στην Ελλάδα Ισλάμ – Διαβάζω 190, 27/4/1988, σ. 129-145

Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτης

Τω Αγνώστω Αλλάχ!

Το Παρεξηγημένο και Άγνωστο στην Ελλάδα Ισλάμ

Διαβάζω 190, 27/4/1988, σ. 129-145

Βιβλιοκρισία του γελοίου ψευτο-πανεπιστημιακού εγχειριδίου του αμόρφωτου ψευτο-επιστήμονα Κωνσταντίνου Πάτελου, ο οποίος καταχράσθηκε χρήματα του μέσου φορολογούμενου της Ελλάδας, εργαζόμενος επί μακρό χρονικό διάστημα σε θέση για την οποία δεν είχε καμμιά γνώση, ικανότητα, μόρφωση και σχέση. Το εν λόγω εγχειρίδιο, το οποίο διδασκόταν στον σκουπιδοτενεκέ Παντοίον (και όχι Πάντειον) “Πανεπιστήμιον”, στράβωσε κι αποβλάκωσε χιλιάδες ανυποψίαστους φοιτητές, δημιουργώντας έτσι τις απαιτούμενες συνθήκες για την διάδοση στην Ελλάδα του ισλαμικού εξτρεμισμού και της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Απώτερος στόχος της σατανικής ψευτοστοάς “Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος”, η οποία ιδρύθηκε το 1986 – με χρήματα του ανθελληνικού ιησουϊτο-καθοδηγημένου σιωνιστικού κεφαλαίου και με στελέχη μια σειρά από αμερικανο-διδαγμένους άθλιους προδότες της Χριστιανωσύνης, του Ελληνισμού, και του Ελευθέρου Τεκτονισμού και πρόστυχους δούλους του Σατανά και των Ιησουϊτών – και υποστήριξε το αισχρό υποκείμενο Κωνσταντίνος Πάτελος στην θέση που παράνομα κατείχε επί τόσο χρονικό διάστημα, είναι – παρά την επιφανειακή της πατριδοκαπηλεία, βουδιστο-φιλία, και ψευτο-ελληνολαγνεία – ο βίαιος εξισλαμισμός του νοτιοβαλκανικού κράτους και ο συνεπαγόμενος ακρωτηριασμός του.

Αυτοί όχι μόνον επέβαλαν το πολλαπλώς εκμηδενισμένο και διεθνώς γελοιοποιημένο ψευτο-εγχειρίδιο στους δύσμοιρους φοιτητές, έτσι επιμελέστατα αποβλακώνοντάς τους, αλλά και οργάνωσαν την άφιξη στην Ελλάδα εκατοντάδων χιλιάδων επί τούτω προετοιμασμένων κακούργων και μαχαιροβγαλτών από το Πακιστάν, την Ινδία και το Μπάνγκλα Ντες, οι οποίοι ενισχυμένοι από τις πρόσφατες αφίξεις έχουν ήδη παραλάβει τον πλήρη εξοπλισμό για την ανατροπή του σημερινού καθεστώτος, το οποίο η ίδια ψευτο-τεκτονική και αντι-τεκτονική παραφυάδα αποστατών έχει καταστήσει ανίκανο να αντιδράσει ένεκεν των πολλών κρετίνων εγκαθέτων τους οποίους ευσχήμως έχει διορίσει στην κυβέρνηση, τα κόμματα (μικρά και μεγάλα), την διοίκηση, την ΕΥΠ, τον στρατό, την Εκκλησία, τα ΜΜΕ, και τα πανεπιστήμια.

Όταν θα ξεσπάσουν τα πρώτα επεισόδια, θα είναι πολύ αργά για να κάψουν την αναθεματισμένη αυτή ψευτοστοά όσοι Έλληνες έχουν ακόμη απομείνει στην Ελλάδα.

Αλλά τότε θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν ότι τα πάντα άρχισαν με την ίδρυση του εκτρωματικού αυτού ψευτομασωνικού χταποδιού (1986) και με την αμέσως μετά (1987) έκδοση του εξίσου εκτρωματικού εγχειριδίου.

Αλλά εγώ τους εγνώριζα από τότε, και γι’ αυτό η βιβλιοκρισία αυτή δημοσιεύθηκε μόλις τον Απρίλιο του 1988  – πριν από σχεδόν 30 χρόνια.

Pages 130-131.png

Pages 132-133.png

Pages 134-135.png

Pages 136-137.png

Pages 138-139.png

Pages 140-141.png

Pages 142-143.png

Pages 144-145.png

Pages 146-147.png

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s